Ruccolasallad med chevreost

1 påse ruccola
2 äpplen
175 g chevreost
Tranbär

Dressing:
1 msk olja
Salt
Peppar

* Skölj ruccolan.
* Hacka chevreosten och äpplen.
* Fördela salladen på en tallrik.
* Strö över osten och en näve tranbär på toppen.
* Slingra över dressingen och servera.

Lite kuriosa. Tidigare hette ruccola senapskål, men eftersom vi i Sverige älskar allting som kommer från Italien när det gäller matväg. Valde matgrossisterna att välja det italienska ordet ruccola.

 


Kommentarer

Design av ANNA'S FOTO

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort